Sport Vision | Požega | Supernova

Sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovini Sport Vision.

Sport Vision

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Supernova Požega mjesto je za sportski shopping – posjetite trgovinu Sport Vision

Svaki profesionalac kao i rekreativni sportaš zna da je oprema važan segment treninga i preduvjet da on bude ugodan. U trgovini pronađite sve potrebno za svoj omiljeni trening i opremite se od glave do pete artiklima renomiranih brendova, vrhunske kvalitete. Opremate li školarca za tjelesni, uživajte u bogatom izboru dječjih trenirki, ruksaka i tenisica. Bavite li se nekim sportom, oduševit će vas specijalizirani odjeli na kojima vas čeka sve potrebno za sljedeći trening. Čak i ako ste samo povremeni sportaš koji više uživa u ležernoj sportskoj modi – izbor obuće i odjeće odgovarat će i najizbirljivijima.

Champion, adidas, Nike, Reebok, Ellesse, New Balance, Slazenger, Umbro, Lotto i brojni drugi brendovi na policama trgovine iz sezone u sezonu predstavljaju vam najnovije kolekcije vrhunske kvalitete i fantastičnog dizajna. Ljubazno osoblje trgovine rado će vam pomoći prilikom izbora, a učlanite li se u klub vjernosti, uz SPORT&BONUS karticu očekuju vas i brojne pogodnosti prilikom kupovine.

Jedinstveni koncept multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu

Sport Vision postao je sinonimom za modernu tvrtku koja predstavlja maksimalnu fleksibilnost, profesionalnost i dinamičnost svog poslovnog rasta i razvoja. Od dana osnivanja pa sve do danas, osnovni cilj je ponuditi poznate i kvalitetne robne marke. Brzim reagiranjem na zahtjeve trendova i tržišta, Sport Vision je postala tvrtka kojoj se vjeruje.

Misija ove tvrtke je zadržati svoju poziciju lidera na tržištu sportskog asortimana te uz inspirativan način uvijek aktivno biti povezan sa svojim kupcima, klijetima i partnerima. Uz jedinstveno maloprodajno iskustvo, dizajn proizvoda i s ciljem da oplemene životni stil svojih kupaca Sport Vision opravdava svoju reputaciju na tržištu.

Svoj rast nastavljaju iz godine u godinu uz aktivno ulaganje u razvoj sporta, kako na lokalnim, tako i na regionalnim razinama. Uz kontinuirana ulaganja u razvoj društvene odgovornosti i uz uzajamnu suradnju sa zajednicama, Sport Vision njeguje dobar odnos u društvenim sredinama te je aktivni sudionik zajednice.

Sport Vision je prisutan na hrvatskom tržištu u brojnim gradovima s više od 30 maloprodajnih mjesta, a neke od njih su smještene upravo u shopping centrima Supernova Hrvatske. Upravo sportaši i oni koji se bave sportom na rekreativan način, pronalaze najbolju opremu u trgovinama Sport Visiona zbog jedinstvenog koncepta multibrand dućana s jednom od najboljih ponuda na tržištu.

Sportska obuća i oprema s konkurentnim cijenama te moderan ambijent omogućit će vam da pronađete odgovarajuće modele i veličine među brojnim svjetskim i domaćim brendovima.