Poklon kartica za svakoga

Najbolji poklon je u shopping centrima Supernova!

Već sada možete kupiti svoju Supernova poklon karticu putem našeg webshopa klikom na link

Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon-karticu nećete pogriješiti.

Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon-kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije.  

Poklon kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 10 do 300 eura i moguće ih je korisiti u svim Supernova centrima u Hrvatskoj.

*Sve poklon kartice koje su kupljene s kunskim iznosima, od 1.1.2023. će se automatski konvertirati u eure po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 i vrijede do svog isteka bez obzira na konverziju.

Svoju kupnju Supernova poklon kartica obavite putem weba klikom na link.

Super osobni poklon

Supernova poklon kartice posebne su po još jednome, a to je što svaka može biti personalizirana. Odličan je to poklon ako želite dodatno iznenaditi svoje voljene osobe.

U samo par klikova uploadajte željenu fotografiju i učinite svoj poklon još osobnijim. Personaliziranje poklon kartice koštat će vas samo 4 eura, a osmijeh na licu je neprocjenjiv. 

Već danas kupite personaliziranu e-karticu u samo par klikova na našem webshopu

Opće uvjete poslovanja provjerite ovdje.