Eurospin | Požega | Supernova

Volite li pametnu kupnju koja podrazumijeva odlazak samo u jednu trgovinu u kojoj ćete pronaći sve što vam treba po odličnim cijenama, trgovina Eurospin pravo je mjesto za vas.

Eurospin

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana i kafići
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana i kafići

Mjesto za čestu kupovinu u centru Supernova Požega

Postoji li bolji osjećaj nego kada na jednom mjestu kupite sve što vam treba, a pritom ne potrošite puno novaca? Police pune domaćih, kvalitetnih proizvoda oduševit će cijelu obitelj kada se zapute u obiteljski shopping u trgovinu Eurospin u centru Supernova Požega. Dok će kuhari i kuharice pronaći sve što im treba za nedjeljni ručak poput svježeg mesa, ukusnog voća i povrća poput krumpira, luka, češnjaka, rajčice, jabuka ili banana te raznih začina kao što su kim, đumbir, ružmarin koje jelima dodaju bolji okus.

Ljubitelji obilnog doručka doći će na svoje uz ponudu ukusnih mliječnih proizvoda kao što su sirevi, punomasno vrhnje ili mlijeko bez laktoze te raznovrsnih narezaka poput buđole, kulena, pileće šunke i ostalih delikatesa. Bogata ponuda pekarskih proizvoda koji uključuju peciva, kroasane te bijeli kruh, raženi ili onaj sa sjemenkama naći će se na svakom slavonskom stolu. Obavite odličan shopping po izvrsnim cijenama u trgovini Eurospin u centru Supernova Požega.

Shopping na jednom mjestu uz povoljne cijene i kvalitetne namirnice

Volite li pametnu kupnju koja podrazumijeva odlazak samo u jednu trgovinu u kojoj ćete pronaći sve što vam treba po odličnim cijenama, trgovina Eurospin pravo je mjesto za vas. Ovaj lanac diskontnih trgovina specijaliziran je za prodaju prehrambenih proizvoda i u njemu ćete obožavati obavljati svakodnevnu kupnju. Prepoznatljiv po tome što je jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje proizvode, Eurospin na svojim policama nudi proizvode koje je tim stručnjaka stručno dizajnirao i pažljivo odabrao za svoje kupce, putem bogate mreže odabranih partnera.

Poznati brendovi krase police trgovina pa se tako uz standarde namirnice za cijelo kućanstvo kao što su mlijeko, brašno, šećer, voće i povrće te zamrznuti proizvodi mogu pronaći i ostali prehrambeni i neprehrambeni proizvodi.  Kako bi pružio kvalitetu, raznolikost i atraktivnost asortimana, Eurospin neprestano nadopunjuje svoje police zahtjevima tržišta i to uglavnom domaćim proizvodima tržišta na kojem su prisutni. Dok neke od trgovina imaju i odjele mesnice, gastronomije te odjel pekare, ostale trgovine nude široku ponudu korisnih kućanskih potrepština, tekstila i svega potrebnoga za "uradi sam" projekte. Upravo je kvaliteta po odličnim cijenama njihova glavna prednost i ono što Eurospin razlikuje od drugih. Česte akcije i super ponuda garancija su odlične kupnje u trgovini Eurospin - vidimo se u shoppingu!