C&A moda žene djeca Zagreb

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A moda žene djeca Zagreb

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca

Modna bajka za sve generacije u centru Supernova Požega

Najdraže šetnje po gradu Požegi sada će biti još ljepše uz fantastičan modni izbor trgovine C&A. Najnovije kolekcije iz sezone u sezonu razveseljavaju brojne obožavatelje mode diljem svijeta, a od sada je to moguće zahvaljujući sjajnom izboru retail shopping parka Supernova Požega.  S proljećem i laganim jaknama, košuljama veselih boja, lepršavim haljinama, efektnih hlačama ili uz pokoji modni dodatak po vašem ukusu, prošetajte svoju modnu kombinaciju kao po modnim pistama velikih svjetskih metropola.

Odaberite dobitne kombinacije u velikom izboru konfekcijskih brojeva za sve uzraste, od najmanjih 34 do onih nešto većih poput 44, pa sve do velikih brojeva preko 50.  Osim ženske mode, tu je i izvrsna ponuda kolekcija za djecu i muškarce zbog čega je C&A pravo mjesto za obiteljski shopping. Provedite svoje kvalitetno shopping vrijeme uz povoljne cijene, super akcije, sniženja i najnovije modne trendove za sve uzraste. U trgovini C&A često vas očekuju akcije u pola cijene, cijene niže i do 70% te akcije na određeni dio asortimana.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.