Admiral | Požega | Supernova

Najnovija tehnologija omogućit će vam odličnu zabavu, a entuzijazam i profesionalnost zaposlenika omogućit će vam osjećaj sigurnosti i zadovoljstva.

Admiral

Radno vrijeme
Ponedjeljak 00:00 - 00:00
Utorak 00:00 - 00:00
Srijeda 00:00 - 00:00
Četvrtak 00:00 - 00:00
Petak 00:00 - 00:00
Subota 00:00 - 00:00
Nedjelja 00:00 - 00:00
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Telefon
Web stranica
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Telefon
Web stranica

Razumno i odgovorno uz Admiral klub u centru Supernova Požega

Shopping vrijeme zna biti poprilično zabavno posebno ako ste u dobrom društvu, ali može postati još zabavnije ako se odlučite uputiti i do novog Admiral kluba. Umjereno, razumno i pametno iskušajte jednu od igara na sreću u sklopu retail shopping parka Supernova Požega. Osvojite vrijedne iznose u sklopu atraktivnih jackpota koji se iz dana u dan mijenjaju i rastu. Predahnite u prostoru gdje vas očekuje ljubazno osoblje te odaberite jedno od osvježavajućih napitaka ili popijte kavu po svom ukusu.

Među igrama na sreću tu su i popularni roulette, black jack, retro aparati, lucky spin, sretnih 45 te brojne druge mogućnosti. Svakako pazite na to da samo punoljetne osobe mogu iskušati neku od igara na sreću te igrajte pametno i razumno.  Admiral ima pristup parkingu te vam jamči direktan pristup i maksimalnu privatnost kod dolazaka i odlazaka. Svima onima koji imaju sretnu ruku zagarantirani su odlični dobici u popularnom automat klubu u gradu.

Zabavite se u okviru dopuštenih normi

Brand Admiral već je dobro poznat diljem Hrvatske, a dijelom je multinacionalnog koncerna Novo Swiss Group čije je sjedište u Švicarskoj. Ova Švicarska kompanija u Hrvatskoj je poznata i kao grupacija pod nazivom Novo Gaming u sklopu koje posluje tvrtka Interigre. Interigre je ujedno i najveći lanac automat klubova diljem Hrvatske te je koncesionar za priređivanja igara na sreću. Svojom dugom tradicijom i poslovanjem svakodnevno aktivno rade na uspješnom integriraju i implementaciji inovacija sa svjetskih tržišta. S više od 80 poslovnica automat kluba, nekoliko popularnih casina, više od 25 caffe barova, blizu 100 kladionica, restoran i atraktivan hotel u Zagrebu.

Odličan uspjeh duguju brizi oko zaposlenika kojih je preko 1.000, a poseban naglasak stavljaju upravo na kvalitetu svih usluga i proizvoda s najvišim standardom u poslovanju. Konstantnim usavršavanjem i edukacijom svojih zaposlenika stvaraju ugodnu atmosferu i odlično ozračje na svim svojim lokacijama. Najnovija tehnologija omogućit će vam odličnu zabavu, a entuzijazam i profesionalnost zaposlenika omogućit će vam osjećaj sigurnosti i zadovoljstva. Mrežu poslovnica šire diljem Hrvatske, a svoju prvu poslovnicu u sklopu Supernova grupe u Hrvatskoj otvaraju upravo u retail parku Supernova Požega. Striktno se drže pravila zabrane sudjelovanja u igrama na sreću svima koji su mlađi od 18 godina tako da je ulaz dopušten samo punoljetnim i odgovornim osobama koje imaju mjeru u zabavljanju.