sve za bebe i djecu Zagreb

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Mjesto na kojem se ostvaruju sve želje roditelja i djece u centru Supernova Požega

Prva trgovina Baby Center u Požegi, svoja vrata otvorila je upravo u prvom retail shopping parku koji je dijelom najveće mreže shopping centara u Hrvatskoj - Supernova grupe. Time je Baby Center upotpunio bogatu ponudu trgovina za sve građane i građanke grada Požege, ali i šire. Svojom ponudom iz bogatog asortimana, trgovina Baby Center omogućit će svim roditeljima da na jednom mjestu obave nabavku sve potrebne opreme, odjeće, obuće i igračaka za svoje najmlađe.

Baby Center je najveći stručnjak za dječje proizvode što znači da u trgovini možete pronaći: kolica za bebe, najkvalitetnije autosjedalice za sigurnost vaše djece, nosiljke za bebe, marame za nošenje beba, naprtnjače, a tu je i asortiman s najvažnijim artiklima poput pelena, bočica za mlijeko, dudica, opreme za presvlačenje beba, izdajalice za mlijeko i brojni drugi proizvodi za mame i bebe. Osigurajte svojoj djeci najbolje i najkvalitetnije, a za trudnice tu su uvijek korisni savjeti stručnog osoblja.

Trgovina Baby Center za najmlađe

Trgovina Baby Center specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Baby Center nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Baby Center uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Baby Center vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Baby Center klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Baby Centru pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.

Novosti
Popusti
Ljetni dani beba
14. lipnja 2024.

Baby Center vam do 17.6. prirpema brojne praktične popuste. 

Klub popust -15% iznad 10€ na AUTOSJEDALICE, KOLICA, OPREMU, NAMJEŠTAJ I DODATKE za bebe
Popust vrijedi na redovne cijene.
Popust ne vrijedi na Cybex Platinum, Frida, Stokke, Babzen

Klub popust -15% iznad 10€ na AUTOSJEDALICE, KOLICA, OPREMU, NAMJEŠTAJ I DODATKE za bebe
Popust vrijedi na redovne cijene.
Popust ne vrijedi na Cybex Platinum, Frida, Stokke, Babzen