sve za bebe i djecu Zagreb

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 19:00
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Mjesto na kojem se ostvaruju sve želje roditelja i djece u centru Supernova Požega

Prva trgovina Baby Center u Požegi, svoja vrata otvorila je upravo u prvom retail shopping parku koji je dijelom najveće mreže shopping centara u Hrvatskoj - Supernova grupe. Time je Baby Center upotpunio bogatu ponudu trgovina za sve građane i građanke grada Požege, ali i šire. Svojom ponudom iz bogatog asortimana, trgovina Baby Center omogućit će svim roditeljima da na jednom mjestu obave nabavku sve potrebne opreme, odjeće, obuće i igračaka za svoje najmlađe.

Baby Center je najveći stručnjak za dječje proizvode što znači da u trgovini možete pronaći: kolica za bebe, najkvalitetnije autosjedalice za sigurnost vaše djece, nosiljke za bebe, marame za nošenje beba, naprtnjače, a tu je i asortiman s najvažnijim artiklima poput pelena, bočica za mlijeko, dudica, opreme za presvlačenje beba, izdajalice za mlijeko i brojni drugi proizvodi za mame i bebe. Osigurajte svojoj djeci najbolje i najkvalitetnije, a za trudnice tu su uvijek korisni savjeti stručnog osoblja.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta. Sve na jednom mjestu: od kolica, setova kolica 2 u 1 i 3 u 1, te kišobran kolica, kolica za blizance, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među brendovima se istiću BC Baby, Cybex, Joolz, gb, Maxi Cosi, Britax Römer, Kinderkraft, Klups, Babybjorn, Tiny Love, Tots, Smart Trike, Globber, Zapf, Brainbox, Cool Club i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnu Klubu svi članovi mogu ostvariti posebne pogodnosti, popust stalnih 10% popusta na odabrane kategorije proizvoda, posebne Klub pogodnosti u vidu dodatnih popusta, 2% bonusa prilikom svake kupnje u vrijednosti iznad 80 kn koji ostaje na kartici i moguće je s njime umanjiti već iduću kupnju te rođendanske poklone za članove Kluba. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.

Novosti
Super popust
Autosjedalice po povoljnijim cijenama
18. svibnja 2022.

Ovog vikenda Baby Center ima još jednu odličnu akciju za Članove kluba!
Od 19. do 22.5. članovi kluba ostvaruju 15% popusta na redovne cijene autosjedalica. Iz akcije je isključena Cybex Platinum linija.