sve za bebe i djecu Zagreb

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 19:00
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Zagrebačka ul. 52
34000 Požega
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Mjesto na kojem se ostvaruju sve želje roditelja i djece u centru Supernova Požega

Prva trgovina Baby Center u Požegi, svoja vrata otvorila je upravo u prvom retail shopping parku koji je dijelom najveće mreže shopping centara u Hrvatskoj - Supernova grupe. Time je Baby Center upotpunio bogatu ponudu trgovina za sve građane i građanke grada Požege, ali i šire. Svojom ponudom iz bogatog asortimana, trgovina Baby Center omogućit će svim roditeljima da na jednom mjestu obave nabavku sve potrebne opreme, odjeće, obuće i igračaka za svoje najmlađe.

Baby Center je najveći stručnjak za dječje proizvode što znači da u trgovini možete pronaći: kolica za bebe, najkvalitetnije autosjedalice za sigurnost vaše djece, nosiljke za bebe, marame za nošenje beba, naprtnjače, a tu je i asortiman s najvažnijim artiklima poput pelena, bočica za mlijeko, dudica, opreme za presvlačenje beba, izdajalice za mlijeko i brojni drugi proizvodi za mame i bebe. Osigurajte svojoj djeci najbolje i najkvalitetnije, a za trudnice tu su uvijek korisni savjeti stručnog osoblja.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta. Sve na jednom mjestu: od kolica, setova kolica 2 u 1 i 3 u 1, te kišobran kolica, kolica za blizance, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među brendovima se istiću BC Baby, Cybex, Joolz, gb, Maxi Cosi, Britax Römer, Kinderkraft, Klups, Babybjorn, Tiny Love, Tots, Smart Trike, Globber, Zapf, Brainbox, Cool Club i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnu Klubu svi članovi mogu ostvariti posebne pogodnosti, popust stalnih 10% popusta na odabrane kategorije proizvoda, posebne Klub pogodnosti u vidu dodatnih popusta, 2% bonusa prilikom svake kupnje u vrijednosti iznad 80 kn koji ostaje na kartici i moguće je s njime umanjiti već iduću kupnju te rođendanske poklone za članove Kluba. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.